BeatriceR

Alla inlägg den 3 mars 2011

Av Beatrice Lundberg - 3 mars 2011 13:19

Ja, vad ska jag säga, Emelie är sjuk...IGEN.

Hon vaknade inatt, som vanligt, skrek och satt och darrade, jag kände på henne, hon var brännhet, men jag tempade henne inte, så jag vet inte exakt temp, tyckte det räckte med att nästan bränna mig på henne. Så jag gav henne lite reliv....hon lade sig till rätta, jag gick in och la mig i min säng. Fast jag kunde inte somna, låg istället och lyssnade. Lyssnade på Emelie...som just då inte lät särskilt mycket. Tänkte att nu snart kommer hon nog att få somna lugnt...host host hör jag...sen hör jag ett anorlunda hostande, som fick mig att kvickna till...sedan tystnad några sekunder....sen började hon gråta....hosta och gråta ännu mer. Vid det laget, var jag redan på benen och på väg in till henne. Jo då, mycket riktigt...hon hade spytt   

Lyfte ur henne ur sängen och så fortsatte hon lite till på golvet. Hon tittade på mig både förvånat, (lite feberyr), och som om hon skämdes. Hon pekade på sin säng och sa lite skamset; "titta dä", stackars liten....in i duschen med henne för att spola av henne lite, bädda rent i sängen så gav jag henne en pipmugg med vatten, (så hon kan ligga och dricka om hon så önskade), som hon ivrigt sög på. Slurp slurp slurp....jag var orolig för att det skulle komma upp igen, om det nu var magsjuka, men hon fick behålla det.
På morgonen sedan, började hon skrika igen...(runt 8:30-tiden), och jag hämtade upp henne ur sängen och brände mig återigen på henne, denna gången tempade jag henne och hon hade 40,5 i feber. En alvedon sup. och kort därefter en ny temp...39,6 ja det gick neråt....låt det gå ett tag till, en ny temp och den stod på 38,7....yeeeaaaa tack och lov för alvedon.

Sen var hon pigg nog, för lite lek, vek lite kläder, gjorde hon, (de hon skulle ha på sig), sen kröp hon ner i sängen för att titta på Musses klubbhus samt vänta på att den älskade gamle björnen skulle börja, ni vet...han som gillar HONING!!!

Nu sover hon igen i soffan med över 40 graders feber igen....suck.
Ska kolla henne igen snart, ville inte störa henne med alvedon nu eftersom hon sover så gott, det måste ju ändå trots allt vara bästa medicinen, att sova. Men det är nog bäst att hålla ett öga på henne.
Det ena avlöser det andra verkar det som. Hon hinner inte vara frisk länge förrens hon råkar ut för nästa sjuka.  

Hoppas hon blir frisk snart...

Kram

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Lämna gärna en hälsning

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards