BeatriceR

Alla inlägg den 22 april 2009

Av Beatrice Lundberg - 22 april 2009 18:15

Håller på som bäst att möblera om i trädgården...gräver upp och gräver ner, gräver hit och gräver dit. Avslöjar både det ena och det andra. Spännande värre. De flesta fynden jag/vi gör är maskar och spindlar, vilket Linus är omättligt intresserad av. Han har precis lärt sig att våga hålla i spindlar. Han tycker de är coola, inget han har fått från mig kan jag garantera....jag blir så gott som stel av skräck vid åsynen av en spindel....men jag säger bara det, allt går att bota....jag vägrar att visa min rädsla för mina barn, (vill ju inte överföra några obefogade rädslor till dem), så jag har faktiskt lärt mig att låta en del spindlar krypa  på mig, (de där pytte pytte små, som man knappt ser att det är en spindel), de andra lite större, får krypa på mig, så länge det är handskar emellan mig och det 8-benta krypet. De som sedan börjar få storlekar som mina tummnaglar får helst hålla sig borta. Kommer en sådan krypande på mig, så blir jag stel och tårögd...

Jag har nu grävt upp några hallonbuskar, sådana där, som får stooooora, söta bär. Själv gillar jag inte hallon, men ungarna älskar dem. Så buskarna ska få finnas kvar, ska bara flytta på dem. Sen har jag en massa smultron, som växer som de vill, tydlligen....de ska också få byta plats.

Det är vad jag har gjort i afton. Nu ska ungarna kläs av och tvättas rena....L och E har sprutat vatten på varandra och H, skriker i högan sky, det är nog bäst att ta hand om de små liven. E är ju redan i säng, äter välling och somnar snart.

Kram/Bea

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Lämna gärna en hälsning

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards