BeatriceR

Alla inlägg den 6 april 2011

Av Beatrice Lundberg - 6 april 2011 20:18

Ja, den försvann ju denna dagen också, och fort gick det också. Hann inte med det jag hade tänkt mig....eller jo det hade jag väl gjort om jag velat OCH orkat...först lyckades jag sova till kl 11....HALLELUJA!!!

Sen satt jag uppe en stund och tittade på tv, fast det fanns inte mycket att titta på, så radion fick gå på, på rätt hög volym, fram med dammsugaren och golvmoppen, sen var jag igång    ...dock inte så fort....det tog ett tag, med pauser och pustande och frustande, men det måste göras. Tack och lov, så uppmärksammades det av sambon, när han kom hem....det är ju alltid trevligt.  Igår fick jag upp spjälsängen, så nu står den redo för bebsien´s ankomst.  Sen har jag ju sått lite frön ikväll, tomater, gurka och en liten brudslöja. Jag sprudlar av ideér som jag vill göra till trädgården. Tänkte skapa i betong till trädgården, krukor, fågelbad och dyl. Men det får jag snällt vänta med tills efter bebis kommit, tror jag minnsan.

Hade tänkt att baka bullar idag också, det var det jag syftade till när  jag skrev att hag inte hann med allt. Får ju besök av finaste Emmelie och Erika på söndag, de kommer väl mest för barnens skull, skulle jag tro, då de inte kunde komma när de hade födelsedag. Så något fikabröd måste jag dona med. Tårta tror jag de sköna bönorna får vara utan...en kladdkaka kanske...och bullar. Nåja, jag hinner ju till söndag.

Imorgon ska vi iväg med Hanna till Ortopedtekninska i Nässjö, på 5-års kontrollen uppmärsksammade läkaren att Hanna är plattfotad, och belastar sina fötter och framför allt hälsenorna snett, vilket KAN ge problem längre fram om man inte gör någon nu. Så hon ska till Nässjö för undersökning och för att prova ut hålfotsinlägg, så man rättar till "felet". Det ska nog bli bra, tror vi. Det finns inget som talar för att hon skulle bli förhindrad att göra samma saker och samma aktiviteter som innan eller som sina kamrater. Men ändå bra att det uppmärsksammas i tid och att något görs åt saken.


Kram alla...vi hörs


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Lämna gärna en hälsning

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards