BeatriceR

Alla inlägg den 9 januari 2013

Av Beatrice Lundberg - 9 januari 2013 04:30

..får vi hoppas. 
Det har jag ju sagt många gånger, men så blir det aldrig av.
Men nu SKA jag i alla fall ge det ett nytt försök. IGEN.
Nytt år och nya tag...ja, just det.
Nytt utseende här igen...och jag ska som sagt försöka uppdatera lite oftare. I alla fall 1 ggr/vecka borde jag väl kunna fixa.??

Har lite smått börjat att promenera så ofta jag hinner...har gått dryga 3 km, kankske inte så mycket att komma med, men någonstans ska man ju börja. Och jag har ju lite att släpa runt på. Nu har jag inte kunnat gå idag, för jag har legat med feber och magkramper. 
Började igår efter middag, kramperna och jag blev genast orolig att det skulle vara samma skit igen som i våras, det som ledde till operation. Jag har ju fått namn på vad jag har...eller inte ett namn, de är ju inte säkra...men allt det där har jag redan skrivit om i ett tidigare inlägg.
Vi får se vad som sker, har fortfarande lite småkramper, på samma ställe som då, och jag har fortfarande inte fått göra nummer 2 på toaletten...dock har jag gaser, så ännu så länge ser allt ut som det gjorde då, i mars-april förra året. 
Finns nog risk att jag känner efter för mycket, men det beror ju på rädslan för att det ska ske igen.

Nåja, håll tummarna att jag slipper...


Tänkte göra mig kort denna gång, klockan är bara 04:38 just nu. Vaknade av att Vicktor ville ha välling, samt att han var genomblöt. Billiga blöjor i alla ära, dagtid funkar de utmärkt, då man ändå byter oftare, men nattetid, då man vill att en blöja ska hålla i alla fall 12 timmar, då är de billiga odugliga. Denna gången hade mannen fått köpa ett paket för 20 kr på lidl, (tror jag det var), och med en inkomst, så är det ett måste att tänka så....ja annars också för den delen.

Nu ska jag sova vidare...tänkte först bjuda på tre härliga flin från 3 av mina goa ungar. Tre gamla bilder, de är så små och pluttiga här tycker jag....


     

Emelie                                       Hanna                                     Linus


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Lämna gärna en hälsning

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards