BeatriceR

Alla inlägg den 7 juni 2009

Av Beatrice Lundberg - 7 juni 2009 19:04

....att odla vinbärsbuskar i näsan. J, fick ut vinbäret idag på morgonen ur näsan, trots att det krupit längre upp i kran på L. Men med lite lirkande och blåsande med pipen, och sugande med slang och dyl. så trillade bäret helt sonika ut.

Jag frågade L om han tänkte odla buskar i näsan....? Nä, var svaret jag fick. Men då kan vi ju inte plocka vinbär sedan då, sa jag och L skrattade gott. Han tyckte det nog trots allt var en bra idé att odla vinbärsbuskar i näsan...bara inte i hans näsa....huuum, bara han inte får för sig att stoppa upp vinbär i någon av hans småsystrars näsor. Det vore ju droppen.

Säg mig...vad får man inte vara med om, när man har barn?

Dessa små liv/små varelser, ger en verkligen gråa hår....(bokstavligt talat), jag kan faktiskt hitta ett och annat grått hår. Så det är till att färga håret i någon hipp färg. Rött, oranget, rosa, grönt, svart, (har jag nu), blått kanske....eller varför inte en kombination av dem alla...ifall jag nu inte kan bestämma mig?!?

Nä, det börjar nog bli dags att ta ett kort och visa min nuna här på bloggen, slut med fegandet och mörkandet vad gäller detta. Jag visar glatt upp mina barns och min sambos, nunor....men när det kommer till mig själv, så är det tvärstopp. Men nu ska jag ta mig i kragen, in och spackla mig hårt....klädnypor i nacken och suga in kinderna så jag ialla fall ser några kilon lättare ut, ställa mig framför,(eller blir det bakom), kameran och ta kort på mig själv, precis så som jag är....naturlig och okonstlad, så som jag skapades...

Kram/Bea

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Lämna gärna en hälsning

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards