BeatriceR

Alla inlägg den 3 juli 2009

Av Beatrice Lundberg - 3 juli 2009 23:24


Jag fick den här björnen av Oskar. Det är en skapa nya vänner nalle.

Jag ska nu skicka en kommentar till 12 av mina bloggvänner att de kan hitta den här nallen hos mig. I och med att det var Oskar som skickade den här till mig så är han den första på min Nallelista. Så mina bloggvänner får även chansen att svänga förbi hans blogg och lämna en kommentar. Varje bloggvän kommer sedan att skicka en kommentar till 12 av sina bloggvänner. Varje bloggvän skickar i sin tur en kommentar till 12 av sina bloggvänner fast då också inkluderat mig. Eftersom jag finns överst på deras Nallelista så att säga. Det är ett sätt att säga. Hej på dig! Här finns jag! Ska vi bli vänner typ.


Visst verkar detta sätt vara ett kul sätt att skaffa sig nya bloggvänner på?!? Det är ju naturligvis inget måste, bara en kul grej.



Dessa bloggvänner har jag skickat en Nalle kommentar till:


Oskar

Emmelie

Ann-Louise

Linda

Mor

Julia

Naom

Nilla

Rosalucia

Susanne

Acka

Annsan



Av Beatrice Lundberg - 3 juli 2009 19:14

....det är varmt...trots en del moln och åska. Men inte en droppe regn så långt ögat når, ialla fall inte här hos oss. Vi var i Sävsjö i förmiddags och skulle bada och ungarna och gubben hann med ett dopp, men inte jag och mormor. För det började regna och det bara ökade på. Så vi pckade ihop och åkte hem. Det regnade så hårt att det inte gick att hålla 90 på vägen, jag fick sänka till 70 och torkabladen på för fulla drag. Men ju närmare hemåt vi kom desto mindre regn och rätt vad det var, så var asfalten snustorr. Inte en droppe regn. Och det har ännu inte kommit en droppe.

Klibbigt varmt är det....men jag ska inte klaga.
Fast lite klagar jag. Vi hade pratat om att åka till havet i helgen och bada, men det blir ju lite på vinst och förlust då, i så fall. Till Östkusten, någonstans, skulle jag tro att det kan bli. Någon som har ett bra tips på en underbar sandstand som är barnvänligt???


Kram 

P.s Tack Oskar för Nallen. Jag har inte kollat så nog hur det var jag tog hem dem och vad jag skulle göra med den...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Lämna gärna en hälsning

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards