BeatriceR

Alla inlägg den 7 juli 2009

Av Beatrice Lundberg - 7 juli 2009 08:11

Konstaterar nu att Hanna har visst inte haft blöja på natten heller, sedan hon slutade med blöja på dagen. Jo EN natt. Sen har hon varit utan. Sambon satte inte på henne blöja den ena natten, (H ville inte det själv), fast jag trodde hon hade blöja då. Sen var hon utan blöja igår natt och inatt, utan olyckor. Så skönt. Kan också konstatera att vi nu då alltså köpt vårt sista paket blöjor till Hanna också. Nu har vi bara ett blöjbarn kvar. Såååå sköööönt. Det kostar ju en hel del, dessa blöjor.

Tänk att det kan gå så fort, när de väl bestämmer sig för att sluta. Hon slutade bara tvärt, lilla gumman. Och gissa om hon känner sig stor. Idag kom hon in till sovrummet, alldeles kall om händerna, och sa: "jag har varit ute och städat"

Jo då, hon hade klätt sig själv med byxor och strumpor och t-shirt och skor och sist men inte minst....kepsen, och helt sonika gått ut. Runt 7-tiden på morgonen ,vad vet jag...jag sov ju. Hon hade bara tassat ut i tysthet. Tur att man bor som man gör. På en lugn gata med trevliga pensionärer som ofta är uppe tidigt. Ett äldre par längre ner på gatan, är så glada i L och H. Mannen i det hushållet fångade upp L och H en gång, när de var på rymmen och gick helt enkelt hem med dem till oss. Tur att det var en ärlig människa. (ryser vid tanken på vad för oärligt folk det finns i världen). Den gången de rymde var när vi var ganska nyinflyttade hit, ungarna skulle bara utforska antar jag, de skulle ner till lekparken, som ligger vid en gata som går paralellt med vår. 

Nåja, nog om detta. 

Återkommer kanske framåt dagen....kram/Bea

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Lämna gärna en hälsning

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards