BeatriceR

Direktlänk till inlägg 19 december 2011

Plockat stygn

Av Beatrice Lundberg - 19 december 2011 23:17

Ja, fast det har ju inte jag gjort själv då förstås. Men på Vc idag gjorde distriktssköterskan det. Så kollade hon även upp svaret på odlingen som gjordes av varet i såret och mycket riktigt, jag har stafylokocker i mitt sår....suck, nu blir det till att stå på penicillin i 10 dagar....ja ja, bara det blir bättre så. Såret är inte helt läkt, så hon satte tejp över idag, för att hålla ihop det som fortfarande är "öppet". Stygnen gjorde varken till eller ifrån längre, möjligen att de gjorde mer skada än nytta. Vilket ett av dem har gjort ju förresten. Det har skurit igenom huden, så jag har fått ett nytt snitt, gjort av stygnet då....det är också där infektionen sitter.

Så fick jag då också äntligen hjälp med det andra "problemet"...amningesproblemet som har uppstått under tiden som jag haft ont. Så nu ÄNTLIGEN har jag fått den där nässprayen utskriven, den som ska sätta fart på utdrivningsreflexen. Hoppas nu bara att den funkar. Ska hämta ut den imorgon. De sa att en del kan få huvudvärk av den, att det är bra att känna till, så man inte blir orolig över det, om det skulle ske. Helt ofarligt, men naturligtvis obehagligt.


Så, så är det med det.
NU blir det sängen för min del....


God natt och kram

 
 
Amanda

Amanda

19 december 2011 23:26

Skit snygg blogg!! :):)

http://www.mandiie.se

Beatrice Lundberg

20 december 2011 19:58

Åh tack, vad kul att höra....kikade ju naturligtvis in i din blogg också och den är väldigt fin den också. Jag gillar när det hålls enkelt och inte för plåttrigt. Tycker själv att min är på gränsen till det. Ändrade om i min blogg igår, (tror jag det var), så har inte vant in mig själv ännu.
Men tack ännu en gång.

 
Amanda

Amanda

20 december 2011 20:07

Svar: Tack så jätte mycket, men jag tycker att din är helt perfekt! :))

http://www.mandiie.se

Beatrice Lundberg

20 december 2011 20:11

Tack, så snällt. T
Sitter och försöker klura ut, hur du har fått till din kommentarsruta så fin, den går ju liksom ihop med resten av din blogg. Min ser ju inte alls ut så...fast NU ser jag....hi hi...vi bloggar ju på olika ställen....fniss...vilken miss av mig. Är visst trött ikväll.

 
Amanda

Amanda

20 december 2011 20:23

Svar: haha, du kanske ska gå och vila lite (som jag ska göra snart för mina ögonlock har jag satt upp med tejpbitar :P)
Jag tycker att ärlighet är riktigt viktigt, och jag tycker och tänker att människor som bara vill klanka ner på en aldrig kommer att få en plats i mitt hjärta (om du förstår hur jag menar)
Jag älskar helt enkelt att jag har lärt mig att inte bry mig om man kanske skulle få en dum kommentar, för kommentarerna stämmer oftast inte med den personen jag är.
Men ändå så sätter ju sig orden i hjärnan, men då måste man tänka om och tänka på att man ska acceptera sig själv för hur man är och hur man ser ut, det finns ingen i världen som kan ändra på det för även om jag skulle "byta utseende" och min personlighet så skulle fortfarande gamla Amanda finnas kvar.
Så därför tycker jag att människorna på jorden ska acceptera andra människor för hur dem är och hur dem ser ut.
Pust.. haha jag brukar alltid skriva en bok när jag vill få ut mig lite.. :P

http://www.mandiie.se

Beatrice Lundberg

21 december 2011 22:38

Ungefär som jag då....när jag väl sätter igång och ska skriva ner det jag vill ha sagt, så tycks det liksom aldrig ta slut....orden bara flödar och så vill man få ner det i ord, det man tänker fort fort, innan man hinner glömma det där bra man tänkte....liksom...hihi, ja du ser det bara rinner iväg...fniss...
Jag förstår precis vad du menar.
Ett sår från ett ord läker långsamt eller aldrig.
Det är stort när man kommer till insikt med dig själv, så att säga. Det är en stor del i ens mognad att kunna se förbi allt elakt som sägs. Tyvärr är det så att det alltid kommer att finnas rötägg på vår jord. Men det kanske behöver vara så...du vet...alfa och omega, Ying och Yang...gott och ont...ja du vet, det där om att allt måste ha sin motsatts för att det ska finnas balans.
Ja nu for tankarna iväg....
Kul att ha någon likasinnad att prata med....eller skriva med....lite som att brevväxla fast via våra bloggar....kul grej... Ha det gott, kommer nog kanske inte hinna vara ute och blogga så mycket nu innan jul, massa julklappar att handla färdigt samt julmat att handla och göra.
Ifall vi inte "hörs/ses/skrivs", innan...så
God jul på dig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Beatrice Lundberg - 30 maj 2017 22:54

Ja, inte har jag varit särskilt aktiv här, men kanske om jag byter blogg till något roligare, så kanske det kan funka bättre. Jag blev tipsad av min bästa vän som bytt till denna jag ska byta till. Hennes ser fräsch och fin ut, så jag gör ett försök....

Av Beatrice Lundberg - 22 augusti 2016 07:19


Ja nu är det i sanning en evighet sedan jag skrev här sist...???. Men så är det. Mycket har hunnit hända. Vi har fått en ny familjemedlem, Filip heter han, han föddes den 17 november 2015, han har alltså hunnit bli 9 månader gammal. Jag har äntlige...

Av Beatrice Lundberg - 2 december 2014 07:58

Igår på jobbet fick jag frågarn om jag ville vara ledig idag. Det tackade jag JA till. Inte för att jag egentligen behöver, men just då kände jag att jag behövde. Det var en skitdag igår kände jag. Skitdag i den bemärkelsen att jag mådde inte så bra....

Av Beatrice Lundberg - 31 maj 2014 23:55

ja nu är det en evighet sen jag skrev här.Har inte haft tid....eller nåt. Eller snarare lust kanske.Jag kan ju berätta att jag fått jobb, för er som inte redan visste det. Ännu så länge är det bara en provanställning, men om jag sköter mig, (vilket j...

Av Beatrice Lundberg - 17 februari 2014 12:29


Nu ska vi se här.... Nytt för mig. Nu slankas prova ännu en diet, Jag får bara äta var tredje timme och då får jag bara äta proteiner. Så lite kolhydrater som möjligt alltså inte mer än 3 kolhydrater/100g. Sen får jag äta "fritt" under en timma, (...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Lämna gärna en hälsning

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards