BeatriceR

Alla inlägg den 19 maj 2011

Av Beatrice Lundberg - 19 maj 2011 21:40

Ja, ikväll var det andra gången för i år, som jag klippt gräset. Gösses vad det växer. Tror baskemej att jag ser det växa. Helt makalöst. Tänkte, bara för skojs skull, att jag skulle försöka hålla räkningen på hur många gånger denna säsongen jag kommer att klippa gräset...eller inte bara jag, utan hur många gånger det kommer att klippas...bara för att det är kul....helt enkelt...alltså att veta hur många gånger. Onödigt vetande, ja, jag vet...men ändå.   .
Så ikväll tog det mig 1 timme och 15 min. Det var tungt ikväll, kan jag tillstå...kändes tyngre än förra gången. Inte tyngre viktmässigt, utan ansträngnigen var tyngre, eller värre kanske det heter. Nåja, sak samma.
Kanske berodde lite på att jag beslöt mig för att denna gången flytta undan studsmattan, så jag kunde komma åt ordentligt under den. Samt kaninburen som står till ingen nytta i trädgården...nja, fast den fick allt Erik hjälpa mig att flyttta undan, så vi vart två om den.
Förresten, någon som vill ha en stor kaninbur...eller vad man nu vill ha i den. Hemma byggd, fullt funktionsduglig. Det är korrigerat plasttak på den, så det blir skydd mot regn och ev. rovfåglar. Dock är det lite spräckt på ett ställe, men inte värre än att det går att göra något åt. På en gavel så har vi satt gångjärn, utifall man har lust att koppla ihop den med en vinterbonignsbur om man har det till sitt lilla djur. Det var tanken från början för oss. Men vi kom inte så långt i vårt bygge, tänkte nämnligen bygga utebur också. Men nåja, nu har jag nog tänkt att göra mig av med den, buren alltså.  Intresserad...någon???


Ja vad händer mer då? Inget särskilt...egentligen. Linus har övernattning på förskolan inatt, jättespännande tyckte han. Så innan de skulle i säng, så var det ut i skogen och grilla hamburgare och mysa och ha det skoj, nästan så jag blev sugen på att hänga med, men det går ju inte, har ju 2 st små flickor hemma som behöver mig. Gubben jobbar stängning ikväll. Erik har förvisso varit hemma i kväll, HÖR OCH HÄPNA!!! Och han fick den stora äran att passa sina systrar medans jag var nere med Linus. Så fick Linus och jag dessutom lite egen tid på vägen dit och när vi var där. Vi fick fixa och dona lite, han och jag. Kul.
Hoppas nu att han vill vara kvar där inatt...det är första gången han sover över. Över huvudtaget.... han har blivit erbjuden att få sova över hos mormor tidigare men han har inte velat...jo föresten, det har han ju, 1 gång. Ja ja, jag betvivlar inte att det ska gå bra...det gör det alldeles säkert. Om inte annat, så har vi ju inte särskilt långt till förskolan, utan att jag kan gå ner och hämta honom, om han nu skulle vilja komma hem.


Oj då, vilka sammandragningar jag fick nu, kommer nog få några fler ivkäll efter klippningen, men inget värre, skulle jag tro. Kände att bebis buffade och skuffade ordentligt nyss, så det var nog därför jag fick lite extra ont nu. 

Nähä, nu ska jag sätta mig i soffan och kolla Criminal Minds, "suspect behavior", (stavning?).

Nu börjar det...bye bye

Kram

Av Beatrice Lundberg - 19 maj 2011 09:13

Eller?
Jo då, det är som vilken morgon som helst. Bara att jag kände mig så trött plötsligt. Har ätit frukost med övriga famlijemedlemmar och nu väntar jag i princip, eller vi, på att vi ska åka iväg ut till mormor och Johan.
Igår var man med i TV en glimt, minsann...    kul kul....Min underbara vän Emmelie syntes också, ett par gånger såg jag henne minsann. Mig själv såg jag bara 1 gång, tack och lov, för götapetter vad hemskt det är att se sig själv på bild eller tv. Vi var med av den enkla anledningen att vi var och demonstrerade mot nedläggningen av barnmottagningen i Vetlanda. SVT var inbjudna samt andra medior och kommunpolitiker som jag inte tror närvarade...(ber om ursäkt ifall jag missat om någon av de inbjudna var närvarande fast jag inte uppfattade det), däremot var Landstingspolitikern Anders Bengtsson (M), tror han är kommunpolitiker också, där och pratade med oss och tv...ja allt nämndes på de regionala nyheterna i tv igår. Går att se på svtplay ocskå.

Nåja, tänkte låta detta bli ett ganska kort inlägg, för nu ska jag vila bort min huvudvärk, eller i vart fall försöka, innan vi ska åka, när vi nu gör det.


Kram och en fortsatt trevlig dag

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Lämna gärna en hälsning

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards