BeatriceR

Alla inlägg den 30 maj 2011

Av Beatrice Lundberg - 30 maj 2011 23:12

..."med lust och bävan stor"...

Lite så är det ju...eller hur...eller tycker ni alla ammande kvinnor där ute att det ENDAST är mysigt och härligt och en ljuvlig dans på rosor?
JUST nu, så tycker jag INTE det. Jag vet att det kommer en tid....snart...då jag kommer att tycka att det är ljuvligt, mysigt och allt det där, men även det andra också....alltså RAKA motsatsen.
För ännu så länge, så har inte mjölken runnit till ännu. Ännu så länge så har lille plutten inte fått äta sig mätt. Han tuttar och tuttar och tuttar och det han hittills får är lite råmjölk....inta att förakta, dock, den är NOG så VIKTIG. Men gör honom inte mätt, men ju mer han får ligga och amma, desto fortare kommer det igång med mjölken och han kan få sig ett skrovmål. Snart så, snart så....jag känner ju att det är på gång. Men fram tills dess...så är det att sitta med tuttarna framme HEEEELA tiden, i princip.

Den lille plutten suger så det gör ooooont i brösten....och magen. Ja, ni som har varit "där", det vill säga i den situationen, vet nog vad jag menar. Hur ont det kan göra i magen när barnet suger. Men det är som det ska ju. Det SKA göra ont....och ont gör det.
Men det ger sig, det med, precis som förlossningsvärkarna ger sig, så ger sig detta med...bara mjölken får rinna till.


Ja som ni ser så handlar min blogg för närvarande bara om ammning...men det är ju så mitt liv ser ut just nu för tillfället, och min blogg handlar om det som sker i mitt liv....just för stunden.

Just nu, är det två skrikande barn, bara att välja...ja gubben sover förstås...i soffan. Så nu ska jag sparka upp honom först, så han får ta en av dem.

Kram


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Lämna gärna en hälsning

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards