BeatriceR

Direktlänk till inlägg 29 mars 2009

God morgon???

Av Beatrice Lundberg - 29 mars 2009 08:33

Ja eller är det en god morgon...ja, men det är det säkert...har inte hunnit känna efter ännu. Jag är TRÖTT så mycket kan jag säga. Riktigt trött...undrar om det kan bero på det mouserande vinet jag och sambon drack igår? ??? Vi satte oss sent igår, och spelade 31 och öppnade upp låtsasskumpan...vilket slutade med att jag fick dricka upp det mesta själv. Sambon tordes inte dricka mer, eftersom han skulle iväg och jobba idag. Jag tycker att jag fått gå upp tidigt, men sambon var tvungen att masa sig upp vid 5-snåret.

Tröttheten kan ju i och för sig bero på att Hanna vaknade flera gånger inatt och gnällde och skrek. Verkar som om hon hade ont i benen....växtvärk skulle jag tro. Ungarna har börjat vakna med ljuset...japp...(som Linus skulle sagt), de vaknar när det är ljust ute...HÄRLIGT!! Det börjar ljusna redan vid 5 juh...ännu så länge vaknar de inte förräns runt 6, men hur ska det inte bli längre fram, när det är ljust vid 4....huuuaaa. Tror vi får köpa mörklåggningsgardiner, sådan de hade under världskriget.

Kaffebryggaren är laddad och stpr och pluttrar hemtrevligt ute i köket...nä, nu ljög jag...den har pluttrat färdigt. Ska hämta mig en kopp....häng kvar lite.....ahhh härligt. Doften av nybryggt kaffe....livets dryck.

Tänk att det skulle ta sådan tid att hämta kaffe. Jo serni...här funkar det inte med att ta vilken kopp som helst, nä då, det ska vara en speciell en. Eller två. Jag har två koppar med dödkallar på, en av dem ska det vara, kvittar vilken, bara det är en av dem. Inte för att det är döskallar på dem, utan för att de har den rätta formen och den rätta storleken...det är väldigt viktiga saker.

Nåja nu ska jag läsa bloggar, surpla kaffe och......pilla navel. (kom inte på något bättre och det kändes som om det skulle vara 3 saker, alla goda ting är 3).

Kram/Bea

nu får vi se om några bloggare har vaknat...

 
 
Naom

Naom

29 mars 2009 20:35

Tack för din kommentar hos mig. Känner igen mig i det där med stora sonen. Har också en.
Sköt om dig !
Kram N

http://n-a-o-m.bloggagratis.se

 
julia

julia

30 mars 2009 11:02

Haha ja ska nog också pilla navel ;) haha... =)
Ja, men självklart får du lägga upp filmen på din blogg, blir alldeles rörd ju. tack snälla.
Jag tycker inte man ska lägga in problem i olika fack, man upplever ju saker olika och olika jobbigt. Självklart kan jag bli lite småtrött på nån som går å klagar på skitsaker, jag har sån lust att bara säga va glad för de du har! Nån gång då och då har de väl slinkit ut nån kommentar, för jag kan bara inte hålla käften!
Men att mitt sätt att leva på kan inspirera dig, det inspirerar mig! Det är ju lite de man vill att det jag går igenom ska kunna hjälpa nån annan!
Kramar

http://LivetSomSjuk.blogg.se

 
Ingen bild

Beatrice (Lyckosam)

30 mars 2009 19:15

Vi var på UL idag och till 80% är det en till tjej..Melvin blev inte besviken utan sträckte upp armen i luften och ropade "yeah,yes,jaaa"

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Beatrice Lundberg - 30 maj 2017 22:54

Ja, inte har jag varit särskilt aktiv här, men kanske om jag byter blogg till något roligare, så kanske det kan funka bättre. Jag blev tipsad av min bästa vän som bytt till denna jag ska byta till. Hennes ser fräsch och fin ut, så jag gör ett försök....

Av Beatrice Lundberg - 22 augusti 2016 07:19


Ja nu är det i sanning en evighet sedan jag skrev här sist...???. Men så är det. Mycket har hunnit hända. Vi har fått en ny familjemedlem, Filip heter han, han föddes den 17 november 2015, han har alltså hunnit bli 9 månader gammal. Jag har äntlige...

Av Beatrice Lundberg - 2 december 2014 07:58

Igår på jobbet fick jag frågarn om jag ville vara ledig idag. Det tackade jag JA till. Inte för att jag egentligen behöver, men just då kände jag att jag behövde. Det var en skitdag igår kände jag. Skitdag i den bemärkelsen att jag mådde inte så bra....

Av Beatrice Lundberg - 31 maj 2014 23:55

ja nu är det en evighet sen jag skrev här.Har inte haft tid....eller nåt. Eller snarare lust kanske.Jag kan ju berätta att jag fått jobb, för er som inte redan visste det. Ännu så länge är det bara en provanställning, men om jag sköter mig, (vilket j...

Av Beatrice Lundberg - 17 februari 2014 12:29


Nu ska vi se här.... Nytt för mig. Nu slankas prova ännu en diet, Jag får bara äta var tredje timme och då får jag bara äta proteiner. Så lite kolhydrater som möjligt alltså inte mer än 3 kolhydrater/100g. Sen får jag äta "fritt" under en timma, (...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7
8
9 10 11
12
13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Lämna gärna en hälsning

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards