BeatriceR

Alla inlägg under mars 2009

Av Beatrice Lundberg - 31 mars 2009 20:14

Men jag har inget att skriva om. Det händer lite saker....men det vill jag inte skriva om....nu ialla fall.

Känner mig gammal...fast jag egentligen bara fyller 32 år snart, (den 14 april bara så ni vet... :D ).

Varför känna sig gammal redan nu, finns det fler därute, i min ålder som känner så...Är detta den berömda 30-årskrisen? Herregud....är det möjligt? Nu känner jag mig om möjligt ännu äldre. Känns som jag har har gjort mer än halva livet. Har jag det? Eller är det så att det man gjort och upplevt i livet, gör att man känner sig mer eller mindre gammal?

I så fall är jag nära döden...skulle jag anse. Jag har ju redan börjat få ett och annat grått hår.....HJÄLP!!! Nu slår nästan paniken in. Eller är det VERKLIGEN så att ju fler bekymmer, ju mer gråa hår?

Det finns mycket i mitt liv som jag önskar jag aldrig gjort. Fast å andra sidan, har det gjort mig till den jag är idag...och hur eller hur, så är jag rätt nöjd över hur jag blev tillslut.

Jag vågar ha egna åsikter...och stå för dem, men vad som är ännu viktigare, (tycker jag), att jag vågar ändra på mig, och lyssna på andras åsikter, (för det mesta ialla fall), och kanske ibland inse att det kanske finns de som har ett bättre resonemang...än mig, (hur det nu är möjligt vete gudarna, fniss), och då törs jag rakryggad säga...att jag ändrat åsikt. HA HA, tänker en del, kanske...jasså hon vänder kappan efter vinden..?!?! NÄ det gör jag inte...inte alltdi ialla fall. Visst händer det...när det passar mina syften...men de flesta märker det i så fall....för jag låter dem förstå det. Jag vill att de ska förstå att jag håller med, mest för att få tyst på dem eller den ev. diskussion som kanske uppstått, som jag känner ändå inte leder någonstans, eller också inte ger mig något.

Nåja...vart var jag...ja just ja...jag är gammal. Nä där var jag ju inte...den biten var ju redan avklarad.

Jag har utvecklats... men vem gör inte det...det gör väl alla.


Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar man har kvar...

eller var det tvärtom??

Av Beatrice Lundberg - 29 mars 2009 08:33

Ja eller är det en god morgon...ja, men det är det säkert...har inte hunnit känna efter ännu. Jag är TRÖTT så mycket kan jag säga. Riktigt trött...undrar om det kan bero på det mouserande vinet jag och sambon drack igår? ??? Vi satte oss sent igår, och spelade 31 och öppnade upp låtsasskumpan...vilket slutade med att jag fick dricka upp det mesta själv. Sambon tordes inte dricka mer, eftersom han skulle iväg och jobba idag. Jag tycker att jag fått gå upp tidigt, men sambon var tvungen att masa sig upp vid 5-snåret.

Tröttheten kan ju i och för sig bero på att Hanna vaknade flera gånger inatt och gnällde och skrek. Verkar som om hon hade ont i benen....växtvärk skulle jag tro. Ungarna har börjat vakna med ljuset...japp...(som Linus skulle sagt), de vaknar när det är ljust ute...HÄRLIGT!! Det börjar ljusna redan vid 5 juh...ännu så länge vaknar de inte förräns runt 6, men hur ska det inte bli längre fram, när det är ljust vid 4....huuuaaa. Tror vi får köpa mörklåggningsgardiner, sådan de hade under världskriget.

Kaffebryggaren är laddad och stpr och pluttrar hemtrevligt ute i köket...nä, nu ljög jag...den har pluttrat färdigt. Ska hämta mig en kopp....häng kvar lite.....ahhh härligt. Doften av nybryggt kaffe....livets dryck.

Tänk att det skulle ta sådan tid att hämta kaffe. Jo serni...här funkar det inte med att ta vilken kopp som helst, nä då, det ska vara en speciell en. Eller två. Jag har två koppar med dödkallar på, en av dem ska det vara, kvittar vilken, bara det är en av dem. Inte för att det är döskallar på dem, utan för att de har den rätta formen och den rätta storleken...det är väldigt viktiga saker.

Nåja nu ska jag läsa bloggar, surpla kaffe och......pilla navel. (kom inte på något bättre och det kändes som om det skulle vara 3 saker, alla goda ting är 3).

Kram/Bea

nu får vi se om några bloggare har vaknat...

Av Beatrice Lundberg - 28 mars 2009 15:59

Då ska jag försöka hitta lite gnista...att blogga igen. Inte så att jag inte VILL blogga, men vad ska jag blogga om....? Fast det har ju inte varit några bekymmer innan. Har ju inte bloggat om något särskilt innan, utan om allt och inget. Jag har ju inte brytt mig så mycket om mina bloggvänner tycker det är intressant eller ej...(de tycks ju återkomma), och i ärlighetens namn så tycker jag själv att det som är mest intressant att läsa är just om var människas vardag och fest. Inget tillgjort och fantiserat, (fast det är kul att läsa om människors drömmar och fantasier också, men det ingår ju liksom i vardagen). Så jag antar att de som återkommer hit, tycker att det finns något att läsa. Nåja...

Jag kan ju alltid blogga om att jag inte har något att blogga om, fast det skulle nog bli ganska trist och enformigt, eftersom jag troligtvis skulle återkomma till att jag inget har att blogga om, så det låter jag bli det med.

Vad finns det då kvar....? (tänker..............).

Huuummm, kommer inte på något, just nu verkar det rätt hett att blogga om att inget ha att blogga om....här hos mig ialla fall.


Jag kan ju förstås passa på att tacka de två senaste kommentatorerna, för sina kommentarer, det värmde att läsa och mitt ansikte sprack upp i ett leénde. Känns skönt att veta att man varit lite saknad ialla fall under min torka.....STORT TACK TILL ER!!! PUSS


Jag kunde kanske blogga om gamla lik i garderober....men jag tror jag avvaktar med det ett tag till, kan ju trampa någon på tårna...eller ialla fall vet jag att det kan finnas folk som skulle ta illa vid sig. Som tycker att de skulle "tappa ansiktet" av det. Så jag väntar, av respekt för dem, till de blivit mer mogna, så att säga.


Nä hörni...jag kommer inte på något att blogga om, så jag slutar för stunden, det kanske kommer till mig under kvällen...

Bye bye....






Jo, förrästen...nu kom jag på något......VI HAR MÖBLERAT OM IDAG!!! Härligt.....

Av Beatrice Lundberg - 27 mars 2009 23:00

Herre min Jeeee....jag har inte bloggat sen den 24 mars. Börjar få abstinens....nästan. Och idag har vi ännu en gång blivit tvugna att formatera hela datan...denna gången hann jag dock spara allt viktigt. Som favoriter och kontakter i outlooken etc. Men det är lite bökoch bestyr med att lägga in allt som ska in i burken igen. NU som först fick jag tillgång till datan.

Annars har jag inte mycket att tillägga...det är lite bloggtorka här, kan jag säga...abstinensen kommer mest för att jag inte tittat in hos mina bloggvänner....de som finns i mina länkar....så nu måste jag sluta och rusa iväg och göra just detta...läsa bloggar.

Puss och Kram/Bea

Av Beatrice Lundberg - 24 mars 2009 17:29

Kul att du kom ihåg att kika in här...nu först kommer det lite bilder på dig, sedan kommer filmklippet. Jag lägger först upp det på youtube, (hoppas det är ok, annars tar jag bort det), sedan kommer det hit, till min blogg. Tyvärr är filmklippet inte så bra...för mycket surr från publiken.

Jag undrar...kan man hyra dig, (usch så illa det låter), men jag tänker på till större festligheter och dyl.?

Kram/Bea


Av Beatrice Lundberg - 23 mars 2009 20:33

Hemma igen efter båtturen. Underbart!! Vi har haft det fantastiskt roligt. Vi har pratat om att göra detta till en tradition...vi trivs i varandras sällskap. Stämningen är alltid lättsam. Men som sagt...borta bra, men hemma bäst. Emelie försökte springa oss tillmötes när hon såg oss, och hon la´upp ett strålande leénde. Underbart att mötas av detta. Hanna och Linus sov, men vi gick in och väckte dem, varpå Hanna började gråta, hon hade saknat oss massor. Linus han ville bara fortsätta sova. Men kom upp senare och var mysig. (vi var hemma på eftermiddagen).

Bilder kommer senare...även ett filmklipp från en fantastiskt duktig trubadur...(snygg också, för den delen), Andreas Löfgren heter han. Hade ju hoppats på att han skulle spela på söndagkvällen också, och om han gjorde det, så missade jag det dessvärre. (fast det var en tjej som spelad, också duktig, kommer inte ihåg vad hon heter).

Återkommer senare med bilder och filmklipp.

Av Beatrice Lundberg - 20 mars 2009 19:32

Imorgon bär det iväg uppåt huvudstaden. Vi åker iväg med ett par kompisar, så vi och de blir barnlediga. Så det blir inget mer bloggande för mig förräns tidigast måndag kväll. Så har det gott kära bloggare.

Kram/Bea

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7
8
9 10 11
12
13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Lämna gärna en hälsning

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards