BeatriceR

Direktlänk till inlägg 15 maj 2011

Rastlös och grinig

Av Beatrice Lundberg - 15 maj 2011 21:57

Ja, det är så jag känner mig. Så jäkla rastlös...och grinig och irriterad på allt, i princip. Tror förvisso att jag läste att man kan som gravid, i slutet bli sådan. Få kraftiga humörssvängningar och dyl.
Jag plockar och donar, tvättar och städar, varit ute emellan regnskurarna och klippt gräset igen, (hann bara med den lilla plätten), sen vräkte det ner och sen blev det för sent, måste ju trots allt visa lite hänsyn till våra grannar. Men inget jag gör, känns tillräckligt för mig. Tvätta, ja visst, det tar ju aldrig slut, men vad ska jag göra under tiden maskinen tvättar? TITTA PÅ ELLER???

Dammsuga...ja visst men hur mycket skit kan det finnas att dammsuga upp? Börja riva mer i källaren...? Ja, visst varför inte...? Att jag inte kom på det innan...men jag tror att det är lätt att bli låst i tanken, just i den stunden rastlösheten kommer över en.
Sitta och blogga var gång den kommer funkar inte, dä skulle jag få sitta och blogga HELA dagen och OM jag nu har NÅGON läsare, så försvinner de/den nog illa kvickt.

Får väl hoppas och tro att det är på grund av att det börjar närma sig förlossningen, som jag känner mig så här. För hur eller hur, så är det ju så....det närmar sig för varje dag. Och som jag sagt tidigare, så KAN jag inte sitta och göra ingenting...då blir väntan såååå mycket längre. Gör jag något så känns det som om tiden går mycket fortare. Gör jag inget alls, så blir det att man bara sitter och väntar och det tror jag nog de flesta vet hur långsamt det känns när man sitter och väntar på något/någon. Så NEJ det är inget alternativ.

På onsdag blir det manifestation i Vetlanda. Några stycken ska försöka göra våra röster hörda angående att vår barnmottagning har lagt ner. Nu får vi fara ännu längre bort om våra barn blir sjuka. De säger sig inte ha några barnläkare till hands. Hummm....jag måste tyvärr medge att jag inte tror att det kommer att göra någon skillnad, eftersom mottagningen redan är nedlagd...men jag tror dock på att det är vikitgt att visa vad man tycker om detta beslut, som våra fantastiska kommunpolitiker har tagit...trots allt så blir det ju ett nytt val framöver....så det kan ju vara bra för dem att tänka på....politikerna.


Men men, vi får se vad som händer innan dess...vem vet, jag kanske är på väg till förlossningen då. INTE för att jag tror det, men jag kan ju inte veta.
Den där berömda slemproppen har börjat släppa/lossna...i och för sig har det hållt på så sedan i torsdags eller onsdags, i veckan, men det fortsätter. Detta är ju ingen garanti för att förlossningen är på gång, men det tyder ju trots allt ändå på att livmodertappen börjat mogna och mjukna...som sig bör. När jag väntade Linus så släppte den 8 dagar innan han bestämde sig för att göra entré.

Så som sagt...ingen garanti.
Förvärkar har jag något mer nu än tidigare eller snarare mer regelbundet.


Ja, den dagen den....sor....nääääeee....den gladjen...får jag nog säga.


Kram

 
 
Emmelie

Emmelie

16 maj 2011 07:47

Åh, gumman. Vad träligt... Hm, har tyvärr heller ingen idé på vad du kan göra. Ut och springa kanske.... ;) Du ska nog se att bebis kommer fortare än du tror.

Hoppas ni hade kul i helgen i alla fall.

Kram

http://empal.bloggplatsen.se

Beatrice Lundberg

16 maj 2011 14:35

Jo visst är det träligt, men jag förväntar mig ingen bebis förens jag gått 40 fulla veckor....minst. Fast jag hoppas ju tidigare. Men som sagt, inget jag förväntar mig.
Jag accepterar väl läget som det är...det är ju tyvärr så här det är att vänta barn, särskilt nu mot slutet. Rastlösheten och grinigheten tyder nog trots allt på att det närmar sig. Så jag får väl se det som något positivt. Jag har förvärkar varje dag nu, mer eller mindre smärtsamma. Och om jag tänker efter, så är nog mitt "beteende" som vilket annat "dräktigt djur" som helst. Jag vet ju hur både hästar, hundar, katter, råttor, möss och, ja till och med fiskar, beter sig när det närmar sig dagen för födelse. De blir också griniga och framför allt RASTLÖSA...så vad skiljer sig då egentligen på mig, (ja övriga gravida kvinnor med för den delen), från djuren? Vi är ju djur vi med...
Men visst är det träligt, skillnaden är väl kanske att vi människor, TÄNKER på det. Vi är medvetna om känslan...fast vad vet jag, det kanske de andra djuren också är...ingen som vet.
Vi ses väl på onsdag då va, förresten?
Jag och mamma kommer, vi är nog där redan till 10.
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Beatrice Lundberg - 30 maj 2017 22:54

Ja, inte har jag varit särskilt aktiv här, men kanske om jag byter blogg till något roligare, så kanske det kan funka bättre. Jag blev tipsad av min bästa vän som bytt till denna jag ska byta till. Hennes ser fräsch och fin ut, så jag gör ett försök....

Av Beatrice Lundberg - 22 augusti 2016 07:19


Ja nu är det i sanning en evighet sedan jag skrev här sist...???. Men så är det. Mycket har hunnit hända. Vi har fått en ny familjemedlem, Filip heter han, han föddes den 17 november 2015, han har alltså hunnit bli 9 månader gammal. Jag har äntlige...

Av Beatrice Lundberg - 2 december 2014 07:58

Igår på jobbet fick jag frågarn om jag ville vara ledig idag. Det tackade jag JA till. Inte för att jag egentligen behöver, men just då kände jag att jag behövde. Det var en skitdag igår kände jag. Skitdag i den bemärkelsen att jag mådde inte så bra....

Av Beatrice Lundberg - 31 maj 2014 23:55

ja nu är det en evighet sen jag skrev här.Har inte haft tid....eller nåt. Eller snarare lust kanske.Jag kan ju berätta att jag fått jobb, för er som inte redan visste det. Ännu så länge är det bara en provanställning, men om jag sköter mig, (vilket j...

Av Beatrice Lundberg - 17 februari 2014 12:29


Nu ska vi se här.... Nytt för mig. Nu slankas prova ännu en diet, Jag får bara äta var tredje timme och då får jag bara äta proteiner. Så lite kolhydrater som möjligt alltså inte mer än 3 kolhydrater/100g. Sen får jag äta "fritt" under en timma, (...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Lämna gärna en hälsning

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards