BeatriceR

Alla inlägg den 22 juni 2011

Av Beatrice Lundberg - 22 juni 2011 22:22

Det blev ingen resa till E-tuna inatt, för att hämta Erik. Det blev ändring i sista stunden, förbannat också. Erik var jätteledsen och trött tydligen.
Förstår att han är trött. Desutom är han orolig över att vi ska göra en massa roliga saker, som han missar...tror han. Men vi väntar ju naturligtvis på honom. Det skulle inte kännas rätt att gå på grön lund innan han kommit hit, eller något annat heller för den delen.
Så imorgon åker han till E-tuna och får ta buss eller tåg därifrån till Uppsala, så får vi hämta honom där istället.
Hoppas nu fan inte att det kommer att krångla där nu med. Då vet jag inte vad vi ska göra. Flyg från Växjö till Stockholm kanske.


Kram

Av Beatrice Lundberg - 22 juni 2011 20:27

Ja ,nu är det lite kvällsmys med gubben. Solen skiner fortfarande fast klockan är 20:29. Barnen sover och har gjort det sedan 1 timme tillbaka. De somnade som klubbade sälar. Inte undra på efter en lång dag, med små äventyr. Nåja, vi var bara iväg på ett ställe som heter Fjällnora, där vi kollade på får och getter, köpte en varsin glass, (inte jag, jag tog en Loka istället), de var nere och badade fötterna, medan jag matade Vicktor och så gick vi runt och tittade på höghöjdsbanan och strosade runt lite.

Så idag är de trötta.
Imorgon åker vi nog in till Märsta och tar pendeln till Stockholm och knatar in på Naturhistoriska.....TROR vi, det är vår plan i alla fall, så får vi se sedan.
Jocke ska hämta up Erik först inatt i Eskilstuna


Återkommer, Vicktor vill äta och just nu låter han som om han trodde han svalt ihjäl.


Kram

Av Beatrice Lundberg - 22 juni 2011 12:34

Nu har vi semester. Borta från alla måsten som man ofta sätter upp för sig själv när man är hemma.
Vi sitter upp i svärföräldrarnas hus, 5 mil norr om Stockholm, Långhundra heter det.

Vi har inget inplanerat idag, direkt. vi tar dagarna som de kommer. Inatt ska Jocke hämta Erik i Eskilstuna, så kommer han att tillbringa semestern med oss också. Kul.

Midsommarafton blir med goda vänner och deras 4 barn här i huset. vi tänker strunta i den traditionella midsommarmaten, och grilla istället.

Just nu skiner solen och det är varmt, men det ser ut att kunna bli dåligt väder. Imorgon ska det tydligen regna, men på fredag har de lovat fint väder. Vi får väl se.


Nu tänker jag inte ödsla mer tid vid datan, lite till kanske....ska kolla in min fb först. Sen blir det att ge sig ut i trädgården där barnen leker med pappa.


Kram och Glad Midsommar,  om jag inte skriver innan dess....man vet ju aldrig.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2011 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Lämna gärna en hälsning

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards