BeatriceR

Alla inlägg den 30 juni 2011

Av Beatrice Lundberg - 30 juni 2011 18:31

  På pendeln från Märsta till Stockholm. Det var första gången barnen åkte tåg, så det var spännande.

  Pappa och Emelie åker karusell tillsammans. Kul tyckte Emelie   Hanna är så stor så hon ville och vågade åka själv.   Här sitter en trött kille och väntar på att pappa och Erik ska komma tillbaka efter att ha åkt en karusell för stora "barn".

  Nu är vi på väg tillbaka. Djurgårdsfärjan på väg tillbaka mot gamla stan.

Av Beatrice Lundberg - 30 juni 2011 18:13

På lördag morgon åker vi hem, det är inte klokt vad tiden har gått fort. Tänk, nästan 2 veckor har bara rusat iväg. Vi har haft det underbart, vädret har varit kanonfint och vi har njutit i fulla drag. Vi har inte strosat runt i Stockhom, som jag hade velat, men det gör inte så mycket. Meningen var ju att vi skulle koppla av och ta det lugnt, bara ta dagen som den kommer och göra det som faller oss in. Barnen har haft att göra här ändå. En av grannkåkarna ha barn i ungefär samma åldrar som Hanna och Linus, så det har funnits barn att leka med.

Vi har varit och badat, varit och tittat på lite djur på något litet ställe ute i skogen, där det fanns en höghöjdsbana, (som dock var stängd men som barnen ändå inte fått vara i), käkat glass har vi gjort, varit på naturhistoriska Riksmuseét och kollat på film inne på Kosmonova. Där såg Hanna, Linus och jag på en 3D film som hette "Flying Monsters", den handlade om flygande ödlor, alltså dinosarier som flög. Filmen berättades av David Attenburg, (stavning), fast det var en svensk berättar röst pålagd. Linus tyckte den var intressant, Hanna sådär. Hon var inte så intresserad. Men allt som har med Dinosarier att göra, är ju Linus grej.

Vad har vi gjort mer då, jo vi har varit på Gröna Lund. Vi tog Djurgårdsfärjan över, vilket var super spännande. Innan dess handlade i frukt på Hötorget, efter att ha åkt både pendeln och tunnelbana.


Ska bjuda på lite bilder från vår dag på Grönan samt lite andra bilder. Inom kort.



Kram

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2011 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Lämna gärna en hälsning

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards