BeatriceR

Direktlänk till inlägg 15 januari 2012

Trägen vinner....

Av Beatrice Lundberg - 15 januari 2012 23:19

...fast jag vågar inte ropa H E J ännu.
Men ikväll, lyckades jag att få Vicktor att ta välling i flaskan....snälla snälla snälla, låt det inte vara sista gången. Av 150 ml välling, så åt han 90 ml. Det får jag allt vara nöjd med. Jag  LOVAR att jag knappt vågade andas då han åt, övertygad om att om jag gjorde det, så skulle han bli störd och börja "bråka" och inte vilja äta igen, att vi skulle få börja om från början.
Jag säger bara det...OM det finns några eller någon Gud därue, så snälla låt honom fortsätta, med glatt humör,
äta välling. Det skulle verkligen underlätta så. Jag skulle inte behöva oroa mig för vad han ska äta, när jag inte är hemma. För visst, han äter gröt och puré, men vad fan, ska han äta det dygnets alla timmar då eller. Jag menar gröt på morgonen, sen gröt igen, då på förmiddagen, innan nästa mål, som är lunch då, eller vad ska jag servera? Sen lunch, så kommer ett mellanmål till, innan middag....ska han äta gröt som mellanmål också då, eller, visst han kan väl få en frutpuré som mellanmåt, någon gång, men välling är kanon tycker jag, som både måltid och mellanmål, eller bara till kvällen, att somna gott på.
För visst, han äter gröt till kvällsmat, men det brukar bli runt 18-tiden, sen brukar han, ännu så länge, vakna till senare på kvällen, ibland 21-22 tiden, och då vill jag inte ge honom gröt eller fruktpuré.
Men som sagt var, nu ikväll, vaknade han kl 22:30 ungefär, och jag tänkte att nu, provar jag att ge honom välling, och efter lite "bråk "
, för det är som om han väntar sig att det ska komma något äckligt ur flaskan, för ibland liksom kommer han på att det där var ju gott...så gjorde han även med bröstmjölken ur flaskan, men som sagt, efter att han verkade få smak på det, så började han aktivt att suga i sig det som var i flaskan....välling.  90 ml.....JiPPi!!
Hoppas nu bara som sagt att det inte var en engångsförteélse....utan att han fortsätter så. För amningen verkar det som om han själv vill släppa, och jag orkar inte hålla på och stöka med det också, så jag tror att jag släpper det helt snart. För tillfället så ammar jag i stort sett bara 1 gång per dygn. I alla fall har det varit så detta dygn. Känns lite vemodigt.....ville ju amma läääänge, i vart fall till 1 år. Men men....man styr inte över allt här i världen.

Kram

 
 
Emmelie

Emmelie

16 januari 2012 21:43

Jag vet, inte ropa hej redan, men f*n vad gött.. 90 ml är ju jättebra. Jag tror att det kommer att släppa nu. Håller tummarna stenhårt för er nu.

Bli inte ledsen för att han väljer att inte amma längre. Så här länge har det väl inte fungerat med någon av dina andra barn??? Var iställt nöjd för att du fick uppleva det så pass länge ändå.

Det var underbart att se dig idag. <3

Kram

http://empal.bloggplatsen.se

Beatrice Lundberg

16 januari 2012 21:59

Tack du underbara fina vän. Nej man ska i n t e ropa hej för tidigt, för idag har det ännu så länge inte alls gått så bra, med välling. Var hos "dig" och köpte en spillfri mugg samt risvälling och majsvälling. Tänkt prova ifall det är vällingen det hänger på, att det är den han inte gillar, så jag har idag, förvisso bara provat majsvällingen, som han absolut inte tagit. Om det beror på att det är en ny smak eller att han helt enkelt inte vill ha, vet jag inte, men å andra sidan, så ska jag nog akta mig lite för att experimentera med nya smaker, nu när han kanske börjat acceptera vanlig havre välling. Däremot lyckades jag amma en stund ikväll istället...fast nu vet i hundan om jag vill det längre. Nu har jag ju liksom vant in mig vid tanken på att lägga ner det, (fast jag väntar nog tills jag ser att han tar välling), dessutom har jag ju börjat med de där äckliga pulver drinkarna för nu SKA jag går ner i vikt...Måste ju...vet du.
Det var härligt att se dig också idag....fin du var i håret....nygjort?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Beatrice Lundberg - 30 maj 2017 22:54

Ja, inte har jag varit särskilt aktiv här, men kanske om jag byter blogg till något roligare, så kanske det kan funka bättre. Jag blev tipsad av min bästa vän som bytt till denna jag ska byta till. Hennes ser fräsch och fin ut, så jag gör ett försök....

Av Beatrice Lundberg - 22 augusti 2016 07:19


Ja nu är det i sanning en evighet sedan jag skrev här sist...???. Men så är det. Mycket har hunnit hända. Vi har fått en ny familjemedlem, Filip heter han, han föddes den 17 november 2015, han har alltså hunnit bli 9 månader gammal. Jag har äntlige...

Av Beatrice Lundberg - 2 december 2014 07:58

Igår på jobbet fick jag frågarn om jag ville vara ledig idag. Det tackade jag JA till. Inte för att jag egentligen behöver, men just då kände jag att jag behövde. Det var en skitdag igår kände jag. Skitdag i den bemärkelsen att jag mådde inte så bra....

Av Beatrice Lundberg - 31 maj 2014 23:55

ja nu är det en evighet sen jag skrev här.Har inte haft tid....eller nåt. Eller snarare lust kanske.Jag kan ju berätta att jag fått jobb, för er som inte redan visste det. Ännu så länge är det bara en provanställning, men om jag sköter mig, (vilket j...

Av Beatrice Lundberg - 17 februari 2014 12:29


Nu ska vi se här.... Nytt för mig. Nu slankas prova ännu en diet, Jag får bara äta var tredje timme och då får jag bara äta proteiner. Så lite kolhydrater som möjligt alltså inte mer än 3 kolhydrater/100g. Sen får jag äta "fritt" under en timma, (...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Lämna gärna en hälsning

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards