BeatriceR

Alla inlägg den 5 januari 2012

Av Beatrice Lundberg - 5 januari 2012 20:34

Snart i alla fall, jag har ingen lust att kämpa vidare snart. Med amningen menar jag nu då. För det är så krånligt just nu. Han amningsstrejkar. Jo så är det...det finns något som kallas det har jag efter mycket sökande och letande hittat information om. Tydligen inträffar det då mellan 6-9 månaders ålder, då bebisen oftast är som mest nyfiken på sin omgvning och vad som händer runt omkring den...och så är det verkligen här. Skapa lugn och harmoni runt omkring när man ska amma, jo jag tackar jag...men tre andra vildar runtomkring. Han är så otroligt nyfiken nu. PÅ ALLT!!

Men det är som om han fick panik så fort jag lägger honom ner i famnen, han bänder sig som i en båge och skriker. Inte alla gånger, men de flesta gånger tyvärr. Sen när han väl tar bröstet, så blir det små små slurkar, utom den första måltiden på morgonen då han faktiskt tar bröstet. Kan det vara så att han själv vill sluta? För det är ju inte så att han inte är hungrig, för det är han. När jagbjuder honom gröt eller puré, (det sistnämda har han inte fått), så äter han med sådan aptit så man kan tro att han svälter. Det är ingen idé att jag mjölkar och ger i flaska, för han TOTALVÄGRAR flaskan. Jobbigt det också, för jag vet inte hur jag ska få i honom vätsk heller då. Han tar i n g e t ur flaskan. Inte vatten inte bröstmjölk...dessutom är det svåt att få ut tilläckligt mjölk för att det ska bli en måltid.

Finns det ingen....jag säger I N G E N därute som kan ge mig råd i hur jag ska göra...hur jag i alla fall kan få honom att ta flaskan/välling. För ska jag sluta med amningen, ( som jag helst inte vill), så vill jag i alla fall kunna ge honom välling. För att börja med fast föda till varje mål, känns tidigt, tycker jag. Eller?
Ja, jag är 5 barnsmor...men jag har aldrig haft dessa "problem" med att få barnen att ta välling....A L D R I G.


! ! ! ! H J Ä L P ! ! ! !

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Lämna gärna en hälsning

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards